(Content)Marketing

We helpen met het schrijven van content die ertoe doet.

(Content)Marketing

Wij helpen met het creëren van content die ertoe doet.

Tekst

We schrijven, herschrijven, redigeren of begeleiden. Het is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Het doel is om de aandacht van de juiste doelgroep te trekken en te behouden. Hoe kun je met een verhaal iemand bewegen? We passen de toon volledig aan, aan de toon van jouw bedrijf. Jouw verhaal staat centraal. Wij vertellen het op een manier die relevant is en boeit.

Zo kun je denken aan het schrijven van teksten voor de website, het opstellen van nieuwsbrieven, copywriting, schrijven van blogs en eindredactie. Ook ghostwriting behoort tot de mogelijkheden. Daar waar wij ons onderscheiden, is dat wij uitgaan van het 'waarom' van jouw bedrijf. Wat is het bestaansrecht van jullie bedrijf? Waarom doen jullie wat jullie doen? Wanneer je hier het antwoord op hebt kun je anderen inspireren met je verhaal. 

Fotografie

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden.' We hebben een begenadigd fotograaf en grafisch vormgever in dienst. Hoewel een goede foto essentieel is voor de attentiewaarde, is het de scherpe tekst die de lezer overhaalt tot actie. Wij geloven dus in de gouden combinatie.

Videografie

Ook kunnen wij helpen met het maken van korte filmpjes en bedrijfsfilms. Hierbij begeleiden wij het geheel van begin tot eind. Zo kun je denken aan het schrijven van de script, het organiseren van de filmdag, het regelen van modellen en de styling van de set. 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs. 

OMHOOG