Social Media Marketing

Zonder social media hoor je er tegenwoordig niet meer bij, zeggen ze.

Social Media Marketing

Zonder social media hoor je er tegenwoordig niet meer bij, zeggen ze.

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En ook zakelijk speelt het een grote rol. Je voelt dan ook de druk om zo nu en dan de pagina te updaten, maar eigenlijk weet je niet precies welke toon de juiste is. Het moet allemaal even tussendoor. En daarbij schiet het er vaak bij in, door gebrek aan tijd. Zonde, dit past niet bij de uitstraling van jouw bedrijf!

Hoe vaak scroll jij op Facebook of Instagram en stop je even bij een post die wat met je doet? Of het nu de tekst is, een filmpje of de leuke foto; het gaat erom dat je getriggerd wordt. Dat is precies wat wij doen. RLG is gespecialiseerd in het opzetten van social media campagnes en wij weten hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken. Met een betrekkelijk klein budget, weten we maximaal resultaat te behalen. We creëren posts op een manier die bij het bedrijf passen. Professioneel, maar persoonlijk. Commercieel, maar ook vriendelijk. Wij vertellen jouw verhaal.

Social advertising

Advertising op social media is de perfecte manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Er bestaat geen marketinginstrument die zo doeltreffend is als social media. Wanneer je een campagne op de juiste manier inzet, verdien je gegarandeerd de investering weer terug. Maar waar begin je? Wat wil je bereiken? Hoe goed ken je je doelgroep? Wij kunnen je hierbij helpen. En om maar gelijk de tweede vraag te beantwoorden: Dit is betaalbaarder dan je denkt.  

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. 

OMHOOG