Het juiste adres

Krachtige / Effectieve / Spraakmakende
Marketing / Communicatie
met Resultaat / die Werkt / met Profijt

~ Maak kennis met RLG Marketing ~

Je bent goed in wat je doet

Je bedrijf staat voor passie en kwaliteit en je klanten krijgen een royale behandeling. Op de ouderwetse manier. Hoe breng je dat over?

Het creëren van je (online) imago begint met het schrijven van een tekst. Groot of klein. Teksten voor de website, een persbericht of een post voor social media. Deze uitingen zijn een eerste kennismaking met je potentiële klant en tegenwoordig hoor je er niet meer bij wanneer je dit niet doet. Waar begin je? Daar waar jij sterk bent in jouw vak, zijn wij specialist op het gebied van content. Wij helpen je met het schrijven van jouw verhaal.

Laat ons jouw bedrijf helpen

JE BEDRIJF STAAT VOOR PASSIE EN KWALITEIT EN JE KLANTEN KRIJGEN EEN ROYALE BEHANDELING. OP DE OUDERWETSE MANIER. HOE BRENG JE DAT OVER?

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op en laten we bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

BEL ONS MAIL ONS

Over ons

Wij zijn een communicatie & marketingbureau dat zich bezighoudt met (social media) marketing, communicatie en pr. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om je naar buiten toe te profileren.

De concurrentie is enorm. En hoewel ons leven zich grotendeels online afspeelt wat een publicatie vergemakkelijkt, hebben we vaak als ondernemer geen idee waar te beginnen of welke toon de juiste is. Elke uiting begint met het schrijven van een tekst, groot of klein en daarmee creëer je een (online)imago. Zo wordt een ‘simpele’ post op Facebook bijvoorbeeld een hele opgave.

Met een achtergrond in zowel de journalistiek als sales, zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor een doelgroep. Van teksten voor een website tot aan persberichten en van emailmarketing tot aan uitingen op social media. Wij helpen met het creëren of versterken van het (online) imago, met als doel om een potentiële klant over de streep te trekken. Tegelijkertijd worden de banden met je huidige klanten versterkt. Hierbij hebben we het over het schrijven van commerciële teksten, maar ook het monitoren en beïnvloeden van klanttevredenheid via reviewpagina’s.

OMHOOG